vrijdag 27 september 2013

Ciabatta broodje met overschot van salade



Dit is een superlekker en gemakkelijk tussendoortje. Wanneer je een salade maakt heb je meestal wel overschot dat de volgende dag opgegeten moet worden want anders wordt het slecht. Door simpelweg een ciabatta broodje met de restjes te beleggen creëer je het ideale tussendoortje die de kleine honger kan stillen.


Ingrediënten (2 personen):

- 2 Ciabatta broodjes
- Knoflookpoeder
- Olijfolie
- De overschot van een salade.

Bereiding:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Snij de ciabatta broodjes in twee.
3. Strooi wat knoflookpoeder op de broodjes.
4. Giet vervolgens wat olijfolie over de broodjes.


5. Doe de broodjes 10 minuten in het midden van de oven.

6. Haal de broodjes uit de oven en leg er de overschot van de salade op.

Tip: Lekker met een schijfje tomaat en mozzarella!

Smakelijk!



Geen opmerkingen: